052 640 433 0892 215 464 ИМАШ ВЪПРОС? ОБАДИ НИ СЕ

Продажба Жилищно НС Verita Residence гр. Варна - Виница 751m²

Референтен код: N-632064
гр. Варна, Виница
665 000 €
  • Тип имот Ново Строителство
  • Подтип имот Жилищно НС
  • Етаж Етажност 4
  • Изложение Няма Информация

Аргос Имоти предлага за продажба апартаменти в малка, комфортна сграда, в тих и спокоен квартал на гр. Варна, в центъра на кв. Виница.
Апартаментите се продават завършени по БДС, с ПВЦ дограма и външна блиндирана врата, с допълнителна възможност за проектиране на вътрешните пространства, довършване и обзавеждане на апартаментите от опитен екип професионалисти. Сградата е построена с висококачествени материали и се отличава със стил, хармония и внимание към детайла. Апартаментите са проектирани за изключителна функционалност.
За максимален комфорт на живущите ще има асансьор и домофонна система, отделени паркоместа, зелени площи и обособени алеи за пешеходен достъп.
Към всеки апартамент има балкон/и, мокро помещение/ дрешник, две тоалетни и индивидуално обособено паркомясто, което е включено в цената на апартамента.
Има възможност за закупуване на гараж. Партерните апартаменти предлагат част от двора за желаещите да имат собствени зелени части.
Имотът е разположен в спокоен район, в центъра на кв. Виница, кварталът с най-чист въздух във Варна.
В близост има денонощен супермаркет, пазар и спирка на градския транспорт.Намира се на 7км от центъра на града, на 2км от курорт “Св.Св. Константин и Елена“ и плажа, на 11км от курорт “Зл.Пясъци“. На изхода на квартала, в посока “Ал.Манастир“е разположена конна база. Кварталът е с добра транспортна обезпеченост и отлични комуникации. Основно училище, ОДЗ Иглика, Православен храм “Свети Атанасий“, Дом за медико-социални грижи за деца, Многопрофилна болница, ветеринарна лечебница, аптеки, бензиностанции, кметство, пощенски клон, клон на банка, множество хотели и магазини.

ЗА КОНТАКТИ

Аргос - Недвижими имоти Брокер